Hulp bij seksuele problemen

“Ik heb bepaalde seksuele fantasieën; hoort dit wel? Voldoe ik aan de normen die de maatschappij oplegt? Waarom heb ik zelden zin in seks?” 

Seksuele problemen en vragen komen vaker voor dan gedacht. Door het taboe dat erop staat, is men niet altijd op de hoogte van de mogelijkheid tot hulp. Een seksuoloog helpt mensen met seksuele vragen en/of zorgen. Er wordt gesproken over deze problemen en samen wordt er naar een oplossing gezocht.

1481914201_7

Hoe wij u kunnen helpen

Ons team helpt u met:

Vrouwelijke seksualiteit

Bij een seksuoloog kan u terecht voor allerlei vragen en seksuele problemen. Bijvoorbeeld libidoproblemen (een te hoog of te laag libido), opwindingsstoornissen, problemen om vochtig te worden en/of te blijven, pijn bij het vrijen, enz. Ook voor negatieve seksuele ervaringen door misbruik kan u bij een seksuoloog terecht.

Mannelijke seksualiteit

Mannen met seksuele problemen, zoals het vroegtijdig klaarkomen, erectieproblemen, afwijkende seksuele voorkeuren, een verslaving aan seks … kunnen bij een seksuoloog terecht om over deze problemen te praten en samen een oplossing te zoeken. Alles is bespreekbaar.

Seksuele identiteit

De seksuele identiteit is niet langer een vast gegeven. Een seksuoloog begeleidt en ondersteunt mensen met genderidentiteitsproblemen. Tijdens een aantal gesprekken wordt er een zoektocht gestart naar een seksuele identiteit waar u zichzelf goed in voelt.

Graag meer info of een afspraak?

Onze experts helpen u graag verder. Klik op de profielfoto aan de rechterkant om kennis te maken met onze seksuologen. Hier kunt u tevens contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Waarom kiezen voor het knooppunt?

Onafhankelijke experts

Doelgericht professionals zoeken

Ontdek hulp in uw buurt

Vraag vrijblijvend informatie