Personal coaching

Personal coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Een personal coach helpt u om meer uit het leven te halen op het vlak van relaties, familie, werk, gezondheid, enz. Op basis van uw persoonlijke doelstellingen wordt er samen met de begeleider een plan opgemaakt om deze te bereiken.

Hoe wij u kunnen helpen

Ons team helpt u met:

Loopbaancoaching

Heeft u het gevoel dat u niet uw volledige potentieel benut in uw job? Laat u dan begeleiden door een loopbaancoach. Deze professional helpt bij het uitstippelen van uw loopbaan, geeft tips om uw work-life balance te verbeteren en biedt advies omtrent burn-outs.

Efficiëntie coaching

Opruimen, schoonmaken, koken, administratie, boodschappen; het zijn allemaal dingen die moeten gebeuren, waar je vaak geen tijd voor vindt. Vaak hebben we de neiging dingen te blijven doen zoals we ze altijd gedaan hebben. Ook je huishouden kun je als een professional onder de loep nemen. Wat kan er beter? Hoe wordt het resultaat meer wat je er van verwacht? Waar zit de grootste winst? Kunnen een aantal kleine veranderingen samen leiden tot een grote verbetering?

Ondernemers coaching

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Ook bij het nemen van beslissingen. Dan heb je nood aan een sparring-partner, iemand die meedenkt en je soms een spiegel voorhoudt. Iemand die je helpt nieuwe ideeën te ontwikkelen en je creativiteit aanscherpt.

Persoonlijke ontwikkeling

We zijn als mens steeds op zoek naar zingeving in ons leven. Samen wordt er gezocht naar antwoorden op belangrijke levensvragen. U leert bewuste keuzes te maken en leert het leven te leiden zoals u dat wil. Stress, een laag zelfbeeld, moeilijk beslissingen nemen … als individu worden we met allerlei uitdagingen geconfronteerd. Deze uitdagingen overwinnen hoeft u niet alleen te doen. Praat erover met een personal coach, en ga samen op zoek naar manieren om uw persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten.

Graag meer info of een afspraak?

Onze experts helpen u graag verder. Klik op de profielfoto aan de rechterkant om kennis te maken met ons teamleden. Hier kunt u tevens contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Waarom kiezen voor het knooppunt?

Onafhankelijke experts

Doelgericht professionals zoeken

Ontdek hulp in uw buurt

Vraag vrijblijvend informatie