Haal meer uit uw carrière

Benut ik wel al mijn talenten in mijn huidige job? Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt? Hoe kan ik me verder ontwikkelen? Hoe verbeter ik mijn work-life balans? Vermoedelijk herkent u deze vragen. Loopbaanbegeleiding biedt ondersteuning in uw zoektocht naar een antwoord op werkgerelateerde problemen. Via dialoog komt u tot nieuwe inzichten, andere perspectieven. Tenslotte stelt u samen met de loopbaancoach een persoonlijk ontwikkelingsplan en/of actieplan op met concrete en haalbare stappen als antwoord op uw loopbaanvragen.

1481646208_briefcase

Hoe wij u kunnen helpen

Ons team helpt u met:

Meer halen uit uw huidige job

Heel wat mensen zijn blij met hun huidige job, maar hebben het gevoel dat er meer in zit. Ze willen hun talenten ontwikkelen, meer erkenning krijgen, hun werk efficiënter organiseren. Loopbaanbegeleiding biedt hiervoor een oplossing. Samen met een jobcoach worden uw verwachtingen geanalyseerd en een plan opgemaakt om deze te realiseren.

Carrièreswitch

Van werk wisselen is niet altijd eenvoudig. Een carrièreswitch roept heel wat vragen op. Naar welk type functie moet ik op zoek gaan? Hoe vergroot ik mijn kansen op een sollicitatiegesprek? Hoe sta ik sterker in mijn loonsonderhandelingen? Een ervaren jobcoach helpt u deze carrièreswitch in goede banen te leiden. U kan bij hem/haar steeds terecht voor advies en tips.

Balans werk/gezinsleven

Voor onze job geven we graag het beste van onszelf. Maar soms geven we iets te veel, waardoor de balans tussen werk en gezinsleven in gedrang komt. Een burn-out is vaak het gevolg. Ook hiervoor biedt loopbaanbegeleiding een oplossing. Samen met de loopbaancoach wordt er gezocht naar manieren om een evenwicht te zoeken tussen werken en leven. Daarnaast helpt men bij het voorkomen en oplossen van een burn-out.

Graag meer info of een afspraak?

Onze experts helpen u graag verder. Klik op de profielfoto aan de rechterkant om kennis te maken met ons team. We zijn steeds op zoek naar ervaren collega-loopbaancoaches. Hiervoor kunt u tevens contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Waarom kiezen voor het knooppunt?

Onafhankelijke experts

Doelgericht professionals zoeken

Ontdek hulp in uw buurt

Vraag vrijblijvend informatie