Het lichaam weet meer dan het verstand kan begrijpen

Soms komt je letterlijk vast te zitten. Fysieke problemen kunnen het gevolg zijn van een onevenwicht op andere vlakken. Het lichaam slaat herinneringen aan trauma’s, spanningen of weerstanden op. Denk maar aan je houding als je onder druk staat of je gestressed voelt. Pijnlijke nek en schouders, een knoop in je maag. Een therapeut werkt via handelingen op het lichaam en verlicht zo spanningen.

Hoe wij u kunnen helpen

Ons team helpt u met:

Acupressuur

Via acupressuur kan je op een eenvoudige manier interne blokkades opheffen. Blokkades die voor (spier)pijnen kunnen zorgen, maar eveneens voor tal van andere klachten. Acupressuur activeert als het ware het zelfgenezingsproces van ons lichaam met zachte aanrakingen op cruciale punten. Aromatherapie versterkt en ondersteunt dit proces.

Aromatherapie

Bij Aromatherapie gebruiken we etherische olie, verdund, in een drager, puur of voor inhalatie. Verwerkt in een massageolie, een verzorgingsproduct of in thee, honing of een geurkaars. We gebruiken ze om het  gevoel van welzijn te verhogen: sommige geuren werken kalmerend, andere oppeppend. Het gebruik van bepaalde etherische oliën heeft een duidelijke invloed op onze bloedcirculatie, huid en immuniteit.

Graag meer info of een afspraak?

Onze experts helpen u graag verder. Klik op de profielfoto aan de rechterkant om kennis te maken met ons team. Hier kunt u tevens contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Waarom kiezen voor het knooppunt?

Onafhankelijke experts

Doelgericht professionals zoeken

Ontdek hulp in uw buurt

Vraag vrijblijvend informatie